Welkom op de website van Penninx Kwekerijen BV

Penninx Kwekerijen BV

Onze vasteplantenkwekerij vindt u in het zuiden van Nederland in de provincie
Noord-Brabant op ongeveer 15 km afstand van Eindhoven. Onze kwekerij is in totaal 12 hectare groot. Wij kweken ca. 3 miljoen vaste planten in 9 cm potten. Het assortiment bestaat uit ca. 250 soorten. Door specialisatie en hoogstaande productiemogelijkheden zijn we in staat grote aantallen vaste planten van een zeer goede kwaliteit te produceren.

Op deze website vindt u ons assortiment vaste planten met een foto van elke soort. U kunt middels het knopje online offerte onze vaste planten en prijzen aanvragen en voor overige vragen kunt u altijd via het knopje contact een e-mail naar ons verzenden, bellen of faxen.

U bent altijd van harte welkom op onze kwekerij om een kijkje te komen nemen, de koffie staat klaar en wij staan u graag te woord. Tevens zijn wij weer opnieuw opgestart met het produceren van info-kaarten onder de vertrouwde naam Floriall-In. Voor meer informatie of het bestellen van onze infokaarten zie onze website www.infokaarten.nl.

Infokaarten

Heeft u interesse in infokaarten? Stuur dan een e-mail aan info@penninxkwekerijenbv.nl zodat wij u een bestellijst kunnen toesturen.

Directie en medewerkers Penninx Kwekerijen BV
Jan Penninx, Arnoud-Jan Penninx, Jan-Willem Penninx